loader-logo

Hvordan geolokalisere alle fengsler i Tibet med Google Earth

Å starte et prosjekt for å kartlegge fengsel i den autonome regionen Tibet (TAR) kan være en ganske overveldene oppgave: det er lite eller ingen informasjon, og slikt arbeid har ikke vært gjort i regionen tidligere. Tibet Research Project er et forsøk på å geolokalisere alle fengselsplasseringer i Tibet, i likhet med arbeidet som har blitt gjort i Xinjiang.

Artikkelen til Tibet Research Project viser noen av metodene og kildene som brukes for å identifisere og verifisere mange hundre fengsler og interneringssenter. Ved å bruke historiske satellittbilder, gamle amnesty rapporter, bilder funnet på internett, fungerer denne historien fra Tibet Research Project som en introduksjonsleksjon til verden av geolokalisering, bildeanalyse og Google Earth.

Tibet Research Project

Mer om geolocation fra Investigation Lab og fra Tactical Tech